Erdoğan karşıtı gösteri düzenlendi! Polis önlem almadı

/ Kaynak: AA
Erdoğan karşıtı gösteri düzenlendi! Polis önlem almadı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Avusturya Kürt Dernekleri Federasyonu, Avusturya Alevi Birlikleri Federasyonu ve Avusturya Ermeni Komitesi üyeleri, Viyana'da gösteri düzenledi

Avusturya Kürt Dernekleri Federasyonu (FEY-KOM), Avusturya Alevi Birlikleri Federasyonu (AABF) ve Avusturya Ermeni Komitesi üyelerinden oluşan göstericiler, öğle saatlerinde Pratern Meydanı'nda toplandı. Abdullah Öcalan posterleri, PKK işaretleri, Ermenistan ve Avusturya bayrakları açan göstericiler, Başbakan Erdoğan'ın Viyana programına karşı çıktı. Protestocu grubun, Başbakan Erdoğan'ı Hitler'e benzeten ve çok sayıda hakaret içeren pankart açması ve eyleme katılanlar arasında bazı Avusturya vatandaşlarının da bulunması dikkati çekti. Grup, Başbakan Erdoğan'ın katıldığı Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Avusturya Başkanlığı'nın 10. yılı etkinliğinin düzenlendiği Albert Shultz Halle'ye doğru yürüyüşe geçti. nbsp;Göstericilerin çevresinde hiçbir güvenlik önlemi alınmaması dikkati çekti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...