Beşiktaş'ta rota Tolga'ya döndü

Beşiktaş'ta rota Tolga'ya döndü

SPOR Haberleri

Teknik Direktör Bilic'in, Kayserisporlu Sefa'yı veto etmesinin ardından siyah-beyazlılar, Tolga için Torku Konya'ya 1 milyon avro önerecek.

Sezonun sona ermesinin ardından transfer harekâtına başlayan Beşiktaş, henüz hiçbir isme imza attıramasa da çalışmalarını sürdürüyor. Geçen yıl savunmanın sağında büyük sıkıntılar yaşayan ve Serdar Kurtuluş'tan umudunu kestikten sonra bu bölgede Dany, Necip ve Atiba gibi isimlerle günü kurtarmaya çalışan Teknik Direktör Bilic, defansın sağına takviye isteğini yeniledi. Bunun üzerine siyah-beyazlı yönetim, Hırvat teknik adamın ısrarla üzerinde durduğu konuların başında gelen sağ bek problemine alternatif olarak Torku Konyaspor'da forma giyen Tolga Ünlü'yü gündemine aldı.
19 MAÇTA FORMA GİYDİ
Önder Özen'in defansın sağı için "Sağ beke önden devşirilmiş bir oyuncu alalım" önerisine karşı çıkan Bilic'in bu yüzden Kayserisporlu Sefa Yılmaz'ı istemediği ve Tolga Ünlü ismine olumlu cevap verdiği öğrenildi. Gelecek hafta Torku Konyaspor'la görüşecek olan siyah-beyazlıların, 24 yaşındaki Tolga için 1 milyon avroluk bonservis bütçesi ayırdığı ifade edildi. Futbola Almanya'da başlayan genç futbolcu, geçtiğimiz sezon 19 karşılaşmada forma giydi. Geçen yıl devre arasında Eskişehirsporlu Tarık Çamdal'la büyük ölçüde anlaşan Beşiktaş, genç futbolcunun yaptığı açıklamaların ardından transferden vazgeçmişti. gt; Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...