Yürekli anneler Ankara'ya geliyor

Yürekli anneler Ankara'ya geliyor

GÜNDEM Haberleri

PKK'nın kandırıp dağa götürdüğü çocukların anneleri, bugün Ankara'da Abdullah Gül, Cemil Çiçek, Başbakan Erdoğan ve parti başkanlarıyla bir araya gelecek.

PKK'nın kandırıp dağa götürdüğü çocukların anneleri, bugün Ankara'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve parti başkanlarıyla bir araya gelecek. Diyarbakır'da oturma eylemini sürdüren anneler, randevunun valilikçe sağlandığını belirtti. İki evladı için gözyaşı döken Bedriye Gözlügöl, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Herkesten yardım isteyeceğiz. 19 yaşındaki kızım Hayriye, Cumhuriyet Üniversitesi'nde okuyordu. 2 aydır haber yok. Aradan 5 gün geçtikten sonra Samsun'da bir dershanede öğretmenlik yapan 25 yaşındaki kızım Perihan da kayboldu. Perihan'ın kardeşini aramak üzere gittiğini ve orada ikna edildiğini düşünüyorum. Nerede olduklarını bilmiyorum." nbsp;Diyarbakır DHA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...