Dünya Kupası'nda tur atlayanlar ve veda eden takımlar

Dünya Kupası'nda tur atlayanlar ve veda eden takımlar

SPOR Haberleri

2014 Dünya Kupası'nda grup aşamalarında ikinci maçlar sona erdi ve son maçlar öncesinde ikinci tura yükselmeyi garantileyen 6 takım belli oldu.

Bu yaz Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda grup aşamalarında ikinci maçlar sona erdi ve ortaya çıkan tabloya göre 6 takım, bir üst tur biletini almayı garantiledi. Arjantin, Belçika, Hollanda gibi favori ekipler taraftarlarını şaşırtmazken, bahsi geçen altı takım arasında en dikkat çekici ekipler ise büyük birer sürprize imza atan G Grubu lideri Kosta Rika ve B Grubu'nda lider Hollanda ile aynı puana sahip olan Şili oldu. Honduras, Bosna Hersek, İngiltere, İspanya, Avustralya, Kamerun gibi ekiplerin Dünya Kupası'na veda etmesi son maçlar öncesinde kesinleşirken, ikinci maçlar sonunda kendi gruplarında ilk iki sıraya giremeyen Hırvatistan, Japonya, Yunanistan, Uruguay, İsviçre, İran, Gana, Portekiz, Rusya ve Güney Kore'nin tur umutları ise son maçlara kaldı.
G GRUBU'NDA CAN PAZARI!
G Grubu'nda son maçlar öncesinde 4 takımın da ikinci tura yükselme şansı bulunuyor. Gruptaki üçüncü maçlar 26 Haziran Perşembe günü oynanacak. Aynı saatte başlayacak maçlarda, ABD ile Almanya ve Portekiz ile Gana mücadele edecek. ABD-Almanya karşılaşmasının berabere bitmesi halinde, bu iki takım adlarını ikinci tura yazdıracak. Portekiz ile Gana'nın yenişememesi durumunda da ABD ve Almanya ikilisi son 16 takım arasına kalacak. Portekiz ya da Gana ise tur atlayabilmek için son maçtan 3 puan çıkarıp, ABD-Almanya mücadelesinde bir tarafın galip gelmesini bekleyecek. (Kaynak: Sporx)


İKİNCİ TURA YÜKSELEN TAKIMLAR ŞU ŞEKİLDE;


B GRUBU:
Hollanda - Şili


C GRUBU:
Kolombiya


D GRUBU:
Kosta Rika


H GRUBU:
Belçika


F GRUBU:
Arjantin


DÜNYA KUPASI MAÇ ÖZETLERİ TIKLA İZLE

DÜNYA KUPASI MAÇLARI GOL VİDEOLARI nbsp;İZLE

DÜNYA KUPASI PUAN DURUMU

DÜNYA KUPASI MAÇ FİKSTÜRÜ-PROGRAMI

DÜNYA KUPASI MAÇLARI CANLI İZLE

nbsp;ABD PORTEKİZ MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE

ABD PORTEKİZ MAÇI GOLLERİ İZLE
nbsp;Dünya Kupası'nda tur atlayanlar ve veda eden takımlar


nbsp;Dünya Kupası'nda tur atlayanlar ve veda eden takımlar



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...