Diego Forlan Süper Lig'e mi geliyor? İşte o takım...

Diego Forlan Süper Lig'e mi geliyor? İşte o takım...

SPOR Haberleri

Rüya gerçek oluyor! Hemen her transfer döneminde Süper Lig takımlarının gündeminde olan Diego Forlan için bu kez en ciddi talip Torku Konyaspor oldu.

Torku Konyaspor büyük düşünüyor, büyük oynuyor. 2014-15 sezonun kadrosunu yavaş yavaş kurmaya başlayan yeşil beyazlılar, kadroda düşünülmeyen Gekas'ın yerine dünyaca ünlü forveti Konya'ya getirmeye çalışıyor. Hedefteki isim ise Diego Forlan. Bir yandan Nijeryalı Obafemi Martins'le irtibatı kesmeyen Konyaspor yönetiminin, Uruguay formasıyla Dünya Kupası'nda mücadele eden Forlan'la turnuva bitiminde masaya oturucağı öğrenildi. Manchester United, Atletico Madrid, Inter gibi büyük kulüplerde boy gösteren Forlan, Ocak ayında Japonya'nın Cerezo Osaka takımına transfer olmuştu. Kariyerinin sonlarına doğru Asya'da futbol oynamak istemediğini belirten Forlan bakalım Konya'nın yeni stadının yeni yıldızı olacak mı? (Kaynak: Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...