Şilili futbolcu Vidal: 'İspanya'ya yendik, Brezilya'yı da yenebiliriz'

/ Kaynak: AA
Şilili futbolcu Vidal: 'İspanya'ya yendik, Brezilya'yı da yenebiliriz'

SPOR Haberleri  / AA

Şilili futbolcu Vidal: 'Dünya şampiyonunu (İspanya) yenmeyi başardık. Brezilya'yı da yenebiliriz'

2014 FIFA Dünya Kupası B Grubu'nu ikinci bitiren Şili'nin Juventus'ta top koşturan orta saha oyuncusu Arturo Vidal, son şampiyon İspanya'yı yendiklerini hatırlatarak 2. turda eşleştikleri evsahibi Brezilya'yı da yenebileceklerini söyledi. Sarı kartı bulunduğu için Hollanda'ya 2-0 yenildikleri maçta oynamayan Vidal, FIFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamasında, 2. turda Brezilya'ya karşı forma giyeceğini belirterek, "Brezilya, Şili'nin ezeli rakibi olabilir ama futbol değişiyor. Yeni nesiller yetişiyor, yeni futbolcular çıkıyor. Brezilya'yı yenmek hayalimiz. Şili bir sürprize imza atabilir. Dünya şampiyonunu (İspanya) yenmeyi başardık. Brezilya'yı da yenebiliriz" değerlendirmesini yaptı. İki takım, 1998 ve 2010 Dünya Kupası'nın 2. turunda da karşılaşmış, iki maçı da Brezilya kazanmıştı.
A Grubu'nun lideri Brezilya ile B Grubu'nun ikincisi Şili arasındaki 2. tur karşılaşması, 28 Haziran'da TSİ 19.00'da başlayacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...