Arjantin'in rakibi İsviçre oldu

/ Kaynak: İHA
Arjantin'in rakibi İsviçre oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Honduras ile karşı karşıya gelen İsviçre mücadeleden 3-0 galip ayrılarak grubu ikinci sırada tamamlayıp Arjantin'in rakibi oldu.

2014 Dünya Kupası E Grubu'nda Honduras ile İsviçre karşı karşıya geldi. Mücadeleden 3-0 galip ayrılan İsviçre, grubu ikinci sırada tamamladı ve 2. turda Arjantin'in rakibi oldu.Arena da Amazonia Stadı'nda oynanan mücadeleye İsviçre hızlı başladı. 6. dakikada ceza sahası dışında sağ çaprazda topla buluşan Xherdan Shaqiri'nin vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. (0-1). 32. dakikada Drmic'in pasında topla buluşan Shaqiri'nin sol çaprazdan ceza sahası içerisine girerek yaptığı vuruşta top bir kez daha ağlara gitti. (0-2) İlk yarı bu skorla sona erdi.İkinci yarının başlarında Honduras gole çok yaklaştı. 52. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Bengtson, kaleciyi geçip topu boş kaleye yolladı ama defans oyuncusu Rodriguez meşin yuvarlağı çizgiden çıkardı. 71. dakikada bir kez daha fileleri havalandıran Shaqiri skoru tayin etti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...