Sert bir şikayet mektubu

Sert bir şikayet mektubu

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un UEFA'ya gönderdiği şikayet mektubunda hükumete ve TFF'ye yoğun eleştiriler olduğu ortaya çıktı.

Trabzonspor'un UEFA'ya verdiği şikayet dilekçesinin eklerinde yer alan bir mütalaada hükumeti yoğun şekilde eleştiren ifadeler olduğu ve şikenin Türkiye'de cezasız kaldığı siteminin bulunduğu açığa çıktı. Bordo-mavili kulübün dilekçesinde, "Siyasetin karışmasıyla TFF şikeye gereken cezayı vermemiştir" gibi ifadeler yer alırken evrakta Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun imzasının bulunduğuna vurgu yapıldı. Trabzonspor'un hukuk kurulu UEFA'ya verdiği dilekçe ve dilekçelerin eklerinde UEFA'ya bu dilekçelerin işleme koyulmaması halinde İsviçre Mahkemeleri'ne gideceklerini belirtti. Bunun üzerine UEFA'nın dilekçeyi değerlendirmeye aldığı iddia edildi. Fakat konuyla ilgili herhangi bir müfettişin görevlendirilmemesi ve duruşma tarihi verilmemesi UEFA'nın disiplin soruşturması açmadan konuyu kapatacağı şeklinde yorumlandı. nbsp;
UEFA'dan açıklama yok
Trabzonspor'un UEFA'ya verdiği dilekçe sonra bordo-mavili kulüpten ve Fenerbahçe'den gelen farklı açıklamalar kafaları karıştırmıştı. Normalde herhangi bir soruşturma başlatıldığında bunu resmi web sitesinin "Disiplin" bölümünden kamuoyuna duyuran UEFA, şu anda bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Bu durum da Fenerbahçe'nin açıklamasını destekler bir görünüm oluşturdu.


Trabzon'un tepkisi dinmiyor
Trabzonspor, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanması yönünde aldığı kararın ardından resmi sitesi üzerinden bir açıklama yayınladı. Bildiride, "Son 10 yılda, Meclis tutanaklarına kadar yansıyan futboldaki mafyanın, tüm sistemimizi nasıl ele geçirdiği tüm çıplaklığı ile görülmektedir. Trabzonspor son karara karşı, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna şikayet de dahil olmak üzere her türlü yasal hakkını kullanacaktır" ifadeleri yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...