İhsanoğlu Bahçeli'yle görüştü

/ Kaynak: İHA
İhsanoğlu Bahçeli'yle görüştü

Politika Haberleri  / İHA

MHP ve CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştü.

CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile önemli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, "Artık bu mesele çatı, pencere şeklinde değil milli mutabakat şeklinde devam ediyor" dedi.

MHP ve CHP'nin 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, siyasi parti temsilciliklerini ziyaret etti. Ziyaretinin son durağı olan MHP Genel Merkezi'ni ziyaret eden İhsanoğlu, MHP Lideri Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşmenin sona ermesinin ardından MHP Genel Başkanı ve Ekmeleddin İhsanoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile büyük uzlaşıyı başlatan lider olduğunu dile getiren İhsanoğlu, "MHP Genel Başkanı Bahçeli ile önemli bir görüşme gerçekleştirdik. Artık bu mesele çatı, pencere şeklinde değil milli mutabakat şeklinde devam ediyor" diye konuştu.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...