Türk aile, Belçika'da takım aldı

/ Kaynak: DHA
Türk aile, Belçika'da takım aldı

SPOR Haberleri  / DHA

Belçika'nın Türk başkanlı Roosdaal kulübü hedefini Dünya takımı olmak koydu.

Başkan İsmail Karaca; "izim hedefimiz, gerçekten sıfırdan başlayıp bulunduğumuz bölgeyi Roosdaal'ı, Pamel'ı dünya takımı yapmak" dedi.Belçika Roosdaal Spor Kulübü Başkanı İsmail Karaca, yeni yaptıkları transferleri tanıttı. Bünyesinde alt yapı dahil olmak üzere bir çok yaş grubunda takımı olan Roosdaal Spor Kulübü sezona iddialı olarak başlayacak.Karaca, yeni sezonda şampiyon olmak için aralarında Belçika, Hollanda, Almanya'da birinci ligde oynayan ve Milli futbolcuların da yer aldığı 23 futbolcuyu bünyesine katarak hedeflerinin dünya takımı olmak olduğunu açıkladı.Roosdaal Spor Kulübü başkan yardımcısı Oğuzhan Karaca'nın yaptığı açılış konuşmasından sonra, Roosdaal Belediyesi ekonomiden sorumlu Belediye Başkan yardımcısı Johan Van Lierde'de sahneye çıkarak Karaca ailesine teşekkür etti ve başarılarının devamını dileyerek, Roosdaal Spor Kulübünün başarıya koştuğuna inandığını dile getirdi.
Oğuzhan Karaca, "Bugün oyuncularımızı tanıttık, herkes çok mutlu, gördüğünüz gibi atmosfer çok güzel, biz bu halka ve insanlara çok teşekkür ederiz. Bizim tek istediğimiz Belçika'da, Flaman bölgesinde futbol ve spor aktivitelerinin daha güzel olması için elimizden geleni yapmak, başkanımız da yardımcı oluyor ve en güzelini yapmaya çalışacağız" dedi.
Yeni yaptıkları transferleri tanıttıktan sonra Doğan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Roosdaal Spor Kulübü başkanı İsmail Karaca, "Karaca ailesi olarak buranın halkına çok teşekkür ederiz, gördüğünüz gibi çok güzel transferler yaptık. Umut ediyorum ki spor anlamında ve spor dalında çok güzel gelişmeler olacak, bakanlık olarak belediye olarak bizi destekliyorlar, teşekkür ederiz. Bizim hedefimiz, gerçekten sıfırdan başlayıp bulunduğumuz bölgeyi Roosdaal'ı, Pamel'ı dünya takımı yapmak. Büyük hedeflerimiz var. İnşallah zaman içinde alt yapımızda yetiştireceğimiz oyuncularla başarıyı yakalarız. Belçika'dan, Almanya'dan, Hollanda'dan birinci lig takımlarından gelip 2. Provensial ( 2.ligde ) oynama arzuları bizi de bölge halkını da mutlu ediyor. Üç, beş yıl içinde bu takımı istediğimiz yere getireceğimize inanıyorum" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...