Emenike geri sayıma başladı! Chelsea yolcusu...

Emenike geri sayıma başladı! Chelsea yolcusu...

SPOR Haberleri

Nijerya'nın gruptan çıkmasında önemli pay sahibi olan golcü oyuncu için İngiliz kulübünün 20 milyon avroyu gözden çıkardığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin Emenike planı gerçeğe çok yaklaştı. Sarı-lacivertlilerin, Nijeryalı yıldızı 20 milyon avroya satması an meselesi. Dünya Kupası'nda sergilediği başarılı performansla Nijerya'nın gruptan çıkmasında önemli pay sahibi olan Emenike, Chelsea'nin transfer listesinde ilk sıraya oturdu. İngiliz medyası Maviler'in Diego Costa'nın yanına golcü oyuncuyu almak için 20 milyon avroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğunu yazdı. Emenike'nin Dünya Kupası'ndaki performansından çok etkilenen Jose Mourinho'nun, Nijerya'nın Fransa'yla oynayacağı son 16 maçında Fenerbahçeli golcüyü izleyeceğini belirten Ada basını, "Brezilya sonrası Emenike'nin yeni adresi Premier Lig olacak" iddiasında bulundu. Daily Star, Emenike'nin Dieo Costa'nın partneri olacağını yazarken, Metro gazetesi, "Chelsea, Emenike için 16 milyon pound'u gözden çıkardı" iddiasını öne sürdü.
REKOR KIRACAK
Transferi gerçekleşmesi halinde Türkiye'den ayrılan en pahalı futbolcu rekorunu Balic'in (15.6 milyon avro) elinden alacak olan Emenike ise hakkındaki iddiaların gurur verici olduğunu söyledi. Nijerya basınına konuşan Emenike, "Eğer Fenerbahçe'ye benim değerimi bulan bir teklifle gelirler ve kulübüm de bana izin verirse ayrılırım" diyerek Ada'ya yeşil ışık yaktı. Bu arada Emenike'nin ayrılması halinde Fenerbahçe'nin forvete düşündüğü bir numaralı aday Pato'yla anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...