Trabzonspor'da Slimani pişmanlığı

Trabzonspor'da Slimani pişmanlığı

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer, Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan Cezayirli için Sporting Lizbon'un kapısını çaldı. Portekiz kulübü 5 milyon avro istedi.

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Cezayirli Milli Takım futbolcusu İslam Slimani, Dünya Kupası'ndaki performansı ile büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz sezon başında 300 bin avroya bordo-mavililere önerilen ancak Sporting Lizbon'un transfer ettiği milli futbolcunun fiyatı 5 milyon avroya çıktı. Trabzonspor'un prensipte anlaşma sağladığı Cezayir Milli Takımı'nın teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in bordo-mavili takımda görmeyi arzuladığı 26 yaşındaki forvet oyuncusunu transfer etmek isteyen yöneticiler, Sporting Lizbon'dan bonservis bedelinde indirime gitmesini talep etti. Ancak Cezayir ile Rusya arasında oynanan Dünya Kupası maçında takımının tek golünü atarak turu getiren başarılı futbolcu için indirime yanaşılmadı. Trabzonsporlu yöneticilerin Slimani için Portekiz kulübüne son bir teklif daha yapacağı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...