Kurt Seyit ve Şura'yı kurtarma operasyonu!

Kurt Seyit ve Şura'yı kurtarma operasyonu!

MAGAZİN Haberleri

Star TV ekranlarında yayınlanan ve bekleneni veremeyen Kurt Seyit ve Şura dizisinin reytingleri düzeltmek için çalışmalara başladı

Kurt Seyit ve Şura dizisinin 'Şura'sı Farah Zeynep Abdullah'a gelen eleştiriler üzerine diziye ikinci bir kadın başrol aranmaya başladı.


MURKA GELİYOR
Akşam'da yer alan habere göre, Geçtiğimiz sezon çok iddialı bir şekilde başlayan fakat düşük reytingler nedeniyle beklentiyi karşılayamayan "Kurt Seyit ve Şura" için yeni sezonda bir çözüm formülü bulundu. Şura karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın, Kurt Seyit rolündeki Kıvanç Tatlıtuğ'un yanına yakışmadığı yönünde eleştiride bulunan izleyicilerin bu tepkisi Star TV kanal yönetimi tarafından dikkate alındı. Kurt Seyit'in evlendiği kişi olan Murka karakterinin de diziye girmesine karar verildi. Bunun için kadın oyuncu arama çalışmalarına başlandı.


13 BÖLÜM DAHA DEVAM
Kitapta anlatılan hikayeye göre Kurt Seyit ve Şura bir inat uğruna ayrılacak ve Seyit, kendinden yaşça küçük 'Murka' ile evlenecek. Senaryo da bu yönde şekillenecek. Ayrıldıktan sonra birbirine sadece mektup yazan ikiliden Farah Zeynep Abdullah'ın rolü azaltılacak ve Kurt Seyit ile nadiren bir araya gelecek.


DİZİ ARAP KANALLARINA SATILDIĞI İÇİN UZATILIYOR
Bu arada kanal yönetiminin diziyi 13 bölüm daha devam ettirmek istemesinin sebebinin ise şimdiden birçok Arap kanalına satılan dizinin Ortadoğu'da daha uzun soluklu yer almasını istediği olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...