Şampiyonlar Ligi start alıyor!..

/ Kaynak: AA
Şampiyonlar Ligi start alıyor!..

SPOR Haberleri  / AA

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda 2014-2015 sezonunun ilk karşılaşmaları başlıyor.

Futbolda UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda 2014-2015 sezonunun ilk karşılaşmaları yarın(1 Temmuz) oynanacak. Galatasaray'ın grup aşamasından, Beşiktaş'ın 3. ön eleme turundan katılacağı Şampiyonlar Ligi ve Bursaspor'un 2. ön elemeden dahil olacağı UEFA Avrupa Ligi'nde yeni sezon heyecanı 5 maçla başlayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynanacak 1. ön eleme turu maç programı (TSİ) şöyle:


UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ


21.00 Santa Coloma (Andorra) - Banants (Ermenistan)
21.30 La Fiorita (San Marino) - Levadia (Estonya)


UEFA AVRUPA LİGİ
18.45 Sliema (Malta) - Ferencvaros (Macaristan)
18.45 Jeunesse Esch (Lüksemburg) - Dundalk (İrlanda Cumhuriyeti)
19.00 Shkendija (Makedonya) - Zimbru (Moldova)


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1. ön eleme turu karşılaşmalarına 2 ve 8 Temmuz tarihlerinde devam edilecek. Kupada 2. ön eleme turu müsabakaları ise 15-16 ve 22-23 Temmuz tarihlerinde oynanacak. UEFA Avrupa Ligi'nde ise 1. ön eleme turu maçları, 3 ve 8-10 Temmuz, 2. ön eleme turu maçları ise 17-24 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bursaspor 2. ön eleme turunda, Makedonya'dan Turnovo ile Gürcistan'dan Chikhura Sachkhere eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...