CHP'de bir Ekmeleddin İhsanoğlu istifası daha

CHP'de bir Ekmeleddin İhsanoğlu istifası daha

Politika Haberleri

CHP'nin de desteklediği çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun açıklanmasının ardından tepkiler gelmeye devam ediyor.

CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimi için çatı aday olarak belirlediği Ekmeleddin İhsanoğlu'na tepki olsun diye Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Teşkilatı toplu halde istifa kararı aldı. İstifa dilekçelerinin Ankara'ya gönderildiği dedikoduları yayılırken CHP İl Yönetimine konu ile ilgili bir başvurunun henüz gelmediği öğrenildi. nbsp;


''GENEL BAŞKANIMIZIN ALDIĞI KARARA SAYGILIYIZ''
26 Haziran'da Ankara'da gerçekleşen İl Başkanları toplantısında 81 il başkanının Kılıçdaroğlu'na tam destek verdiğini belirten CHP Urfa İl Örgütü Başkanı Aziz Aydınlık ''Biz Genel Başkanımızın aldığı karara sonuna kadar saygılıyız. Bizim genel merkezimizin aldığı karar doğru bir karardır'' dedi. Çatı adayın açıklanmasından sonra CHP içinde oluşan tepkiler ile ilgili konuşan Aydınlık, ''Siyaset içinde tepkiler son derece normaldir. Herkes haklı olabilir. Biz onların tepkilerine de karşı değiliz'' şeklinde konuştu.
HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...