Sivasspor, İtalyan devi Milan'dan transfer yapıyor

Sivasspor, İtalyan devi Milan'dan transfer yapıyor

SPOR Haberleri

Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, İtalyan devi Milan'ın genç oyuncusu Ezekiel Henty'i kadrosuna katabailmek için

Geçtiğimiz sezon en büyük sıkıntıyı forvet hattında yaşayan Sivasspor, gelecek yıl bol alternatifli bir hücum hattı kurmak istiyor.
Bu kapsamda harekete geçen Yiğidolar, Roberto Carlos'un listesi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Batuhan Karadeniz, Musa Sinan ve Serdar Özkan'ı kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlılar'ın yabancı bombası ise İtalyan devi Milan'dan Ezekiel Henty... Geçen sezonu Serie B takımlarından Perugia'da kiralık olarak geçiren 21 yaşındaki Nijeryalı forvet için Milan'lı yetkililerle görüşen Sivassporlu idareciler transferde hayli aşama kaydetti. Yeni sezonda düşünülmeyen oyuncu, daha fazla şans bulabileceği bir takıma kiralanmak isteniyor. Transfer imza aşamasında. (Kaynak: Fanatik)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...