Ünal Aysal yeni hocayı yarın açıklıyor

Ünal Aysal yeni hocayı yarın açıklıyor

SPOR Haberleri

Toplantıya telefonla katılan sarı-kırmızılıların 1 numarası "Benden isim istemeyin. Çalışacağımız kişi ünlü, disiplinli ve çalışkan biri" dedi.

Teknik direkör arayışlarını sürdüren Galatasaray'da artık geri sayım başladı. Başta Hollanda ve Alman ekolünden olmak üzere birbirinden farklı teknik adamlar ile görüşen sarı-kırmızılı yönetim için en kritik gün yarın. Şu ana kadar 7 teknik adam ile direkt temaslarda bulunan ancak istediği sonuçları alamayan sarı-kırmızılı yönetim, son olarak ismi kamuoyundan sır gibi saklanan iki hoca ile görüşmelerini sürdürüyor. Temas halinde olduğu iki teknik adamdan da haber bekleyen başkan Ünal Aysal, yarın yeni teknik adamı açıklayacak. Başkan Ünal Aysal, önceki gün yapılan yönetim toplantısına telefonla katılarak, yöneticilere müjde vermişti. Galatasaray'ın 1 numaralı ismi, "Benden isim istemeyin. Yeni hocamız cuma günü (yarın) İstanbul'da. Size tek söyleyebileceğim deneyimli, ünlü, disiplinli ve çalışkan biri" ifadelerini kullandı. Öte yandan Basın Sözcüsü Şükrü Ergün de teknik direktör konusunda olumlu gelişmeler yaşandığını söyledi. Ergün, "Erdal Keser de başkanla birlikte antrenör konusunda çalışıyor. Bazı oyuncularla ön görüşmeler yapılıyor. Pek çok transferde bitme aşamasında, gelecek teknik direktörün onayını bekliyor" dedi. nbsp; gt; Bahadır ÇOKİŞLER
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...