Mazeretli değil marifetli olun

Mazeretli değil marifetli olun

EĞİTİM Haberleri

Dünyaca ünlü konferanslar dizisi TEDx, "TEDxIstanbulAydınUniversity" lisansıyla İstanbul Aydın Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Etkinlikte Anchorı Suna Vidinli, Doğada Hayatta Kalma Uzmanı Serdar Kılıç, İş Dünyası Psikoloğu Özge Koca, TÜSİAD Kadın-Erkek Çalışma Grubu Başkanı Nur Ger, Rallici Burcu Burkut Erenkul, Mikrotonal Gitarist Tolgahan Çoğulu, Türk Halk Müziği Sanatçısı Erol Çetin ve İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın konuşmacı olarak yeraldı. Yurtiçi ve yurtdışında 650 kişinin katıldığı etkinlikte konuşan Dr. Mustafa Aydın, başarı serüvenini anlattı. Aydın, "Fırsatları iyi değerlendirin. Çalışarak birçok engelin üstesinden gelebilirsiniz. Zorluklar karşısında hemen vazgeçmeyin. Mazeret üretmekten daha çok marifet ortaya koymaya çalışın" tavsiyesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...