Süleyman Seba'nın arkasından ne dediler?

Süleyman Seba'nın arkasından ne dediler?

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Süleyman Seba'nın vefatının büyük bir kayıp olduğunu söyledi.

SLAVEN BİLİC: Çok büyük bir şahsiyetti
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Süleyman Seba'nın vefatının büyük bir kayıp olduğunu söyledi. Hırvat çalıştırıcı, "Geçen sene kendisi ile tanışma imkanı bulmuştum. Bu şerefe erişmiştim. Sadece Beşiktaş'ın çok büyük başkanlarından biri olarak değil, çok büyük bir şahsiyet olarak daima gönüllerimizde yer alacak" ifadelerini kullandı.


AHMET NUR ÇEBİ: Beşiktaş'ın borcu var
İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Süleyman Seba duruşu, aynı zamanda Beşiktaş'ın duruşu olmuştur" dedi. Çebi, "Beşiktaş'ın, bu camianın kendisine bir borcu var. Bizde hakları var. Bu hakları ödemenin tek yolu da dürüst, çalışkan ve başarılı olmaktan geçiyor" diye konuştu. nbsp;


AHMET KANDEMİR: Beni Seba antrenör yaptı
BJK İntegral takımı, Arena'daki antrenman öncesi saha ortasında Süleyman Seba'nın posterini açıp, saygı duruşunda bulunduktan sonra dua etti. Başantrenör Ahmet Kandemir, antrenör olmasında Seba'nın çok büyük etkisinin bulunduğunu kaydederek, "Basketbolla çok ilgilenir ve önem verirdi. Çok üzüntülüyüm" şeklinde konuştu.


MUSTAFA DENİZLİ: Saygıyı elden bırakmazdı
Teknik Direktör Mustafa Denizli, Süleyman Seba'ya her zaman büyük saygı duyduğunu vurguladı. Denizli, "Kazandığı zaman da kaybettiği zaman da bir milim saygıyı elden bırakmadı. Aramızdan bir abide isim ayrıldı. Her alanda görev yapanlar Seba'yı dikkatle izlemeli" açıklamasında bulundu.


BAKAN?KILIÇ: Mirasına sahip çıkılacak
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türk sporunun Süleyman Seba'nın mirasına sahip çıkacağını söyledi. Kılıç, "Kendisi yaptıklarıyla ciddi bir başarı sağlamıştır. Bu doğrultuda da hatırlanacak ve anılacak. Bırakmış olduğu sportmenlik mirası, tüm Türk spor camiası için oldukça önemlidir" dedi.


ÜNAL?AYSAL: İnşallah ona layık oluruz
G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Seba'nın Türk futbolunun yetiştirdiği nadir başkanlardan biri olduğunu söyledi. Aysal, "Kendisini maalesef kısa süre tanıma fırsatı buldum. Kaybımız çok büyük. İnşallah Süleyman Seba'ya layık başkanlar oluruz. Türk sporuna her zaman ışık vermeye devam edecek" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...