DYP: Sol bir aday olsa Erdoğan % 75 oy alırdı

DYP: Sol bir aday olsa  Erdoğan % 75 oy alırdı

Politika Haberleri

Köşk seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyen "küçük" siyasi partilerin yöneticileri, seçim sonucunu değerlendirdi.

- DYP Genel Başkanı Çetin Açıkgöz: Eğer sol şeritten bir aday gösterilseydi Başbakan, bu seçimden yüzde 70-75 oy olarak çıkardı.
- LDP Genel Başkanı Cem Toker: Seçim sonucu, muhalefet için bir fiyaskodur. İhsanoğlu, Erdoğan'ı savunmada bırakması gerekirken devamlı savunmada kaldı.
- DSP Genel Başkanı Masum Türker: Anketlerin Erdoğan'ın yüzde 57-58 alacağını söylemesi üzerine bazıları 'nasıl olsa kazanır' düşüncesiyle oy kullanmadı.
- HAP Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk: CHP ve MHP görevlerini yapmadı. Üyelerini ve bizleri toplayıp halkın huzuruna çıkmadı.
- TSİP Genel Başkanı Turgut Koçak: Katılım oranının azlığı boykotçulardan değil mevsim şartlarından kaynaklandı. nbsp;
- Devrimci Halk Partisi Genel Başkanı Ömer Gürcan: 14 siyasi partinin tartışma yapmadan buluşması Türkiye için büyük şanstır. nbsp;
- Kadın Partisi Genel Başkanı Benal Yazgan: CHP ve MHP bize göre gerektiği kadar sosyal medya üzerinden kampanya yürütmedi. nbsp;
- DP Genel Başkanı Gültekin Uysal: Suçu oy kullanmayanlara atarak netice alabilme imkanımız yok.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...