'Meclis'te silahlı vekil vardı'

/ Kaynak: AA
'Meclis'te silahlı vekil vardı'

Politika Haberleri  / AA

AK Parti Grup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır, yumruklu kavganın yaşandığı TBMM Genel Kurulu'nda silahlı milletvekili olduğunu söyledi.

Son hafta, milletvekillerinin yumruklu kavgasına şahit olunan TBMM Genel Kurulu'nda silahlı milletvekili olduğunu belirten AK Parti Grup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:


"O kavgadan sonra 4 partinin, Meclis'in saygınlığını korumak adına ortak açıklama yaptı. Bu noktada, hem grup başkanvekillerine hem de milletvekillerine çok büyük görevler düşüyor.


Yorgun olmak, sinirli olmak, oruçlu olmak, bunlar da sebep olabilir ama bunun olmaması lazım. Son hafta Genel Kurul'a silahla giren milletvekili bile vardı.


Gidip, partisinin grup başkanvekili ile konuştuk, onu ikaz ettik. Uyardığımız grup başkanvekili, 'Biz de farkettik' dedi, bir kişi idi. Bilerek veya bilmeyerek girdiler ama çok daha dikkatli olmamız lazım.


Bunu hem kendi arkadaşlarım için söylüyorum hem de muhalefet için söylüyorum. Aynı fikirde olmayabiliriz ama birbirimize daha saygılı olmalıyız. Biz birbirimizin düşmanı değiliz, sadece birbirimize rakibiz."
'Meclis'te silahlı vekil vardı'
IŞİD TARTIŞMASI

Geçtiğimz hafta MHP Grubu, sınır komşularındaki çatışmalara Türkiye'den katılımın araştırılması önergesini görüşülmesi önerisinde bulunmuştu. Bu öneri üzerinde iktidar ile muhalefet partileri arasında sözlü tartışmalar yaşanmıştı. Birleşime ara verildiğinde MHP'li milletvekili Ali Uzunırmak, 'Sahtekarlar' diye bağırınca bir anda kavga çıkmıştı. Uzunırmak ile Ak Parti milletvekili Mustafa Şahin, tekme-tokat birbirine girmşti.
Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...