Şehit polisler gözyaşlarıyla defnedildi

Şehit polisler gözyaşlarıyla defnedildi

GÜNDEM Haberleri

Rojin'i korurken kazada şehit olan 3 polis gözyaşlarıyla uğurlandı. 9 aylık Celal şehit babası Ahmet Yıldırım'a öperek veda etti.

Sanatçı Rojin'i korumaya giderken Diyarbakır Mardin karayolundaki trafik kazasında şehit olan 3 polis memuru, gözyaşları içinde toprağa verildi. Memleketi Mersin'de defnedilen 30 yaşındaki Ahmet Yıldırım'ın 2 yıl önce evlendiği eşi Fadime Yıldırım, cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı. 9 aylık çocuğuyla eşinin tabutuna sarılıp fotoğrafını öpen Fadime Yıldırım, "Biz seninle böyle mi ayrılacaktık. Bak oğlum baban burada. Onu bir daha hiç görmeyeceksin, Seni çok özleyeceğiz; Ahmet" diyerek ağlaması yürekleri dağladı. Yıldırım gözyaşları içerisinde Mersin Şehitliği'nde toprağa verildi.
Bir diğer şehit polis Sıtkı Kara da (25) Burdur'daki şehitliğe defnedilirken, ailesi sinir krizleri geçirdi. nbsp;
36 yaşındaki Ömer Mercimek'in cenaze töreninde de aynı acılar yaşandı. Gözyaşları içinde Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde toprağa verilen Mercimek'in polis eşi, uzun süre tabutun başında gözyaşı döktü.

Rojin: 'O yetimler bana emanet'

Şehit polisler gözyaşlarıyla defnedildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...