Jennifer Lopez Galatasaray'da!

Jennifer Lopez Galatasaray'da!

SPOR Haberleri

Galatasaray yöneticileri Sedat Doğan ve Emir Sarıgül, dünyaca ünlü popstar Jennifer Lopez'e üzerinde ismi yazılı olan Galatasaray forması hediye etti.

Manchester United yöneticileri ile Les Ottomans Oteli'nde yemek yiyen Galatasaray yöneticileri Sedat Doğan ve Emir Sarıgül, dünyaca ünlü popstar Jennifer Lopez'e üzerinde ismi yazılı olan Galatasaray forması hediye etti. Galatasaray'ı bildiğini söyleyen Jennifer Lopez böyle bir hediyeyi almaktan çok mutlu olduğunu söyleyip teşekkür etti. nbsp;
Futbolcular jest yapacak
Kupayı isteyen Başkan Ünal Aysal oyunculardan Süper Kupa'nın kazanılmasını isterken futbolculardan da karşı hamle geldi. Kaptanlar, arkadaşlarıyla anlaşarak kupanın kazanılması halinde verilecek primin Somalı madencilerin ailesine bağışlama kararı aldı. Yönetim salı günü yapılacak toplantıda primi belirleyecek ve futbolculara bildirecek.
Mevlüt Erdinç göz doldurdu
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Mevlüt Erdinç gollerine devam ediyor. Geçen hafta ligin açılış maçında Guingamp filelerini 2 kez havalandıran milli oyuncu, dün takımı St. Etienne'in sahasında Reims'i 3-1 mağlup ettiği Fransa Ligi 2. hafta maçında bir gol ve bir de asist yaparak göz doldurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...