Beren ve Kenan'la yeniden moda oldu

Beren ve Kenan'la yeniden moda oldu

Ekonomi Haberleri

Oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu'nun ABD'de evlenmesiyle yurt dışında düğün yapmak yeniden popüler hale geldi.

nbsp;Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat yurt dışında bir düğünün her şey dahil yaklaşık 100 bin avrodan başladığını söyledi. Bu rakamın organizasyonun yapılacağı şehir, otel ve kişi sayısına göre değişebileceğine dikkati çeken Çelikkanat, sadece resmi işlemler için yaklaşık bin avroluk bir giderin söz konusu olduğunu ifade etti. Evlenecek çiftlerin genellikle Hindistan'ı tercih ettiğini dile getiren Çelikkanat, bu ülkeyi sırasıyla İtalya ve bu ülkenin başkenti Roma, Sri Lanka, ABD'nin Las Vegas ve Kaliforniya şehirleri, Kenya, Tayland, Bali, Seyşeller ve Fransa'nın başkenti Paris'in takip ettiğini kaydetti. Türkiye'nin ise özellikle Azerbaycan gibi Türk Cumhuriyetlerinden ve Orta Doğu'dan büyük ilgi gördüğünün altını çizen Çelikkanat, "Ayrıca Türk dizilerinin etkisiyle Türkiye'ye geliyor, ardından da en özel günlerini bu kentte yaşıyorlar" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...