Şişli'de bomba paniği

/ Kaynak: İHA
Şişli'de bomba paniği

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şişli'de bir bankanın genel müdürlüğünün önüne bırakılan valiz, polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan valizden giysi çıktı.

Şişli Esentepe Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın genel müdürlüğünü önüne bırakılan valiz paniğe neden oldu. Valizi gören bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine bomba imha ekipleri sevk edildi. Valizin etrafını güvenlik şeridi çeken polis, caddeyi çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Özel kostümlerini giyen bomba imha ekipleri, hazırlıklarını tamamlayarak valize fünye yerleştirdi. Ekipler tarafından fünye ile patlatılan valizden çeşitli giysiler çıktı. Bu sırada çevrede bulunan vatandaşların meraklı gözlerle valizin patlatılma anını cep telefonlarıyla görüntüledikleri gözlendi. Valizin fünye ile patlatılmasının ardından çift yönlü trafiğe kapatılan cadde tekrardan trafiğe açıldı. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...