Ahmet Davutoğlu provada...

Ahmet Davutoğlu provada...

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan'ın seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olmasıyla gözler Ahmet Davutoğlu'na çevrildi. Davutoğlu, seçimde rekor kıran Artvin ve Bayburt'a gitti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından yeni dönemde Başbakanlığın en güçlü adayı olan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, hafta sonunu Artvin'in Şavşat ilçesinde geçirdi. Bakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu dün geldiği kent merkezinde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılandı. Valilik önünde törenle karşılanan ve makam aracında bir süre telefonla görüşen Davutoğlu, nbsp;ardından vatandaşlarla sohbet etti. Bu sırada bazı Artvinlilerin Davutoğlu'na, "Sayın Başbakanım hoş geldiniz" diye seslenmesi dikkat çekti. Kente hayran kaldığını vurgulayarak "Herkes hayatında en az bir kere Artvin'i görmeli" diyen Dışişleri Bakanı daha sonra helikopterle Bayburt'a geçti. Valilik balkonundan vatandaşlara hitap eden ve "2023 vizyonu" vurgusu yapan Davutoğlu'nun sözleri sık sık "Başbakan Davut" sloganlarıyla kesildi. nbsp; nbsp;

nbsp;Ahmet Davutoğlu provada...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...