Barcelona-Elche maçına kara kedi girdi

Barcelona-Elche maçına kara kedi girdi

SPOR Haberleri

misafirİspanya La Liga'nın ilk haftasında Barcelona ile Elche arasında oynanan karşılaşmada sahaya bir kedinin girmesi ilginç anlara sahne oldu.

Nou Camp'ta oynanan mücadelenin henüz başında sahaya giren bir kedi karşılaşmanın durmasına neden oldu. Davetsiz misafir sahada bir süre tur attıktan sonra kenara geldi. Kısa bir süre sonra yeniden sahaya giren minik kedi, görevliler tarafından yakalandı ve mücadele kaldığı yerden devam etti.

nbsp;Barcelona-Elche maçına kara kedi girdi

BARÇA HIZLI BAŞLADI
İspanya La Liga ilk hafta maçlarında Barcelona ve Elche takımları Nou Camp Stadı'nda kaşrı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen mücadeleyi Barcleona 3-0 kazanmayı başardı. Katalan ekibinin gollerini 42. ve 64. dakikalarda Lionel Messi ve 46'da genç oyuncu Munir El Haddadi kaydetti. Barcelona'da Javier Mascherano 44. dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Yeni transferlerden Claudio Bravo, Ivan Rakitic, ve Jeremy Mathieu ilk kez bir lig maçında Barcelona forması giydi. Barça alt yapısından gelen Munir El Haddadi'ye Luiz Enrique tarafından ilk 11'de şans verildi ve genç oyuncu bu şansı iyi kullandı.
İspanya 1. Ligi'nde Barcleona önümüzdeki hafta Villarreal deplasmanına gidecek. Elche ise evinde Granada ile karşılaşacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...