Aziz Yıldırım otelde izledi

Aziz Yıldırım otelde izledi

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım, Manisa'ya gelmesine rağmen cezası nedeniyle derbiyi takım otelinde özel hazırlanmış bir odada arkadaşlarıyla izledi.

Yıldırım, teknik heyet ve futbolcuların tek tek elini sıkıp başarı dileyerek yolcu ederken, Fenerbahçe'yi statta Genel Sekreter Mahmut Uslu temsil etti.

Albayrak'tan sürpriz ziyaret

Sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı Swissotel'de dün sürpriz bir isim gelip başarı diledi. Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, takımın kamp yaptığı oteli ziyaret etti ve kafile başkanı olan Özkan Olcay ile bir araya geldi. Albayrak, derbi öncesinde takıma başarı dileklerini söyledi.

Emre-Melo barıştı
Emre ile Melo dünkü maç öncesi barıştı. İkili bir araya gelerek tokalaştı. Melo geçen sezonun 28. hafta maçında Emre'nin oyundan atılışı sırasında yaptığı hareketlerle F.Bahçeli futbolcunun ve sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekmişti. Bu arada Galatasaray taraftarının Emre Belözoğlu'na tepkisi Süper Kupa maçında da devam etti. Maç öncesi ısınma hareketleri için sahaya çıkan takımla birlikte sahaya çıkan Emre'ye çok sayıda pet şişesi atıldı. nbsp;

Diego Ribas ilk maçta yok
nbsp;
Fenerbahçe'nin flaş transferi Diego Ribas, sezonun ilk resmi maçında forma giyemedi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre sakatlığı tam olarak geçmediği için riske edilmeyen, gerçekte ise lisansı çıkmadığı için kadroya alınmayan Diego'nun yanı sıra sakatlığı devam eden Egemen ve kendine takım arayan Cristian da Manisa'da yoktu.

Pankartların dili

Süper Kupa maçı öncesi 70 il hakemi kafalarında madenci baretleriyle 70 takımın bayrağını saha kenarında salladı. Fenerbahçelilerin bulunduğu tribünde ise, "Yüreğimiz kömür karası, Sevdamız Fenerbahçe arması, Soma'nın kömür karası gözleri, unutmadık unutmayacağız sizleri, Bir duman indi Soma'ya, oldu kömür karası, rabbim göstermesin böyle yürek acısı... Acınız acımızdır Soma" yazısı yer aldı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...