Şehit annesini 65 bin TL dolandırdılar

/ Kaynak: AA
Şehit annesini 65 bin TL dolandırdılar

YAŞAM Haberleri  / AA

Denizli'de bir şehit annesi Ayşe Acar, telefonda kendilerini "polis" olarak tanıtan kişilere yaklaşık 65 bin lirasını kaptırdı.

1999 yılında Osmaniye'de askerlik görevini yaparken şehit düşen Süleyman Acar'ın Fatih Mahallesi oturan annesi 65 yaşındaki Ayşe Acar, telefonla arayarak kendisini "polis" olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldığı şikayetiyle polise başvurdu.

Acar, 3 gün önce olayın meydana geldiğini, kendilerini polis olarak tanıttığını ve oğlunun tutuklanacağını söyleyen kişiler tarafından korkutularak paralarının alındığını bildirdi.

Yaşadığı olayın ailesini çok etkilediğini belirten Acar, "Ben şehit annesiyim. Telefonda polis olduğunu söyleyen kişiler, hesap bilgilerimizin kötü niyetli kişiler tarafın ele geçirildiğini, diğer oğlumun üzerinden işlem yaptıklarını ve oğlumun tutuklana ihtimalinin gündeme geldiğini söyledi. Kurtulması için ziynet eşyalarımla bankadaki paranın istedikleri yere bırakması gerektiğini söyledi. Telefonu kapattırmadıklarından eşime dahi haber veremedim. Dediklerini yaptım. Yaklaşık 65 bin liralık ziynet eşyalarım ve nakidi evimin önüne taksiyle gelen kişilere verdim" diye konuştu.

Baba Burhan Acar ise yetkililerin biran önce olayın zanlılarını yakalamasını istediklerini belirtti.

Denizli Emniyet Müdürlüğüne ekiplerin konuyla ilgili çalışma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...