Ağabeyinin isteği üzerine gitti feci şekilde can verdi

/ Kaynak: DHA
Ağabeyinin isteği üzerine gitti feci şekilde can verdi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Ankara'da ağabeyinin ısrarı üzerine gittiği besi çiftliğinde dolaşırken, gölet kenarında ayağının kayması sonucu suya düşen adam boğularak can verdi.

Ankara'nın Kazan İlçesi'nde ağabeyinin ısrarı üzerine gittiği besi çiftliğinde dolaşırken, gölet kenarında ayağının kayması sonucu suya düşen evli ve 3 çocuk babası 51 yaşındaki Mehmet Yılmaz boğularak öldü.Olay, Kazan'ın Orhaniye Mahallesi, kum ocakları bölgesi olarak bilinen At Çiftliği Mevkii'nde dün akşam arazilerini sulamak için sulama motorunun yanına giden Mehmet Yılmaz'ın fark etmesiyle ortaya çıktı. Sulama motoru yakınlarında kum alındıktan sonra oluşan ve yaklaşık derinliği 3 metreyi geçen suyun üzerinde bir kişinin olduğunu fark eden Yılmaz, suya atlayıp, hareketsiz halde duran Zekai Albayrak'ı kıyıya çıkardıktan sonra 112 Hızır Acil ve 155 Polis İmdat'a haber verdi. Sevk edilen 112 Hızır Acil ekipleri, 3 çocuk babası Zekai Albayrak'ın öldüğünü tespit etti. Kazan Savcılığı'nın incelemesi ardından Albayrak'ın cesedi Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Ardından kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için Keçiören Adli Tıp morguna kaldırılan Albayrak'ın boğularak öldüğü öğrenildi. Gırtlak kanseri olduğu ifade edilen Zekai Albayarak'ın eşi ve çocuklarına sürekli şiddet uyguladığı, bu suçtan dolayı da ceza aldığı, hükmün açıklanmasının geri bırakıldığı ifade edildi.
Ailesi ile arasında sürekli sorun bulunduğu için ısrar üzerine ağabeyinin besi çiftliğine giden Albayrak'ın gölet kenarında gezinirken ayağının kaydığı ve yüzme bilmediği için de boğulduğu sanılıyor. nbsp;Aynı gölette yaklaşık 2 ay önce 1 kişi daha boğularak ölmüştü.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...