Beşiktaş'ın 10 numarası Jose Sosa

Beşiktaş'ın 10 numarası Jose Sosa

SPOR Haberleri

Siyaz-Beyazlılar Arjantinli yıldızın transferini bitirdi. Beşiktaş yeni transferi bugün duyuracak. Sosa'nın maliyetinin 4 milyon avro olduğu öğrenildi.

Uzun süredir arayışta olan Beşiktaş 10 numarasına nihayet kavuşuyor: Jose Sosa... Ukrayna'nın Metalist Kharkiv ekibinde oynayan Arjantinli yıldız Sosa'nın menajeri Ezequiel Manera, "Beşiktaş'la kesin olarak anlaştık. Jose birkaç günlüğüne eşyalarını toplamak için İspanya'ya gidecek, önümüzdeki hafta İstanbul'da resmi olarak taraftara tanıtılacak" dedi. Başkan Fikret Orman da, "Transferi bitirdik. Yarın (bugün) resmi açıklama yapacağız" sözlerini kullandı. Beşiktaş'ın dört yıllığına iki taksite bölünmüş olarak 4 milyon avronun biraz üstünde bir ücretle Sosa'yı renklerine bağladığı öğrenildi. Öte yandan gündemdeki bir diğer isim Ben Arfa'nın avukatlığını yapan Jacques Bertrand, "Ben Arfa İngiltere'de kalmayı tercih etti. Beşiktaş'a gitmeyecek" açıklaması yaptı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...