Lucescu'ya ikinci bomba!

Lucescu'ya ikinci bomba!

SPOR Haberleri

İç savaş ortamının hüküm sürdüğü Ukrayna'nın Donetsk kentinde Shakhtar takımının tesisleri bombaların hedefi olmaya devam ediyor.

Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı takımın maçlarını oynadığı Donbass Arena'ya geçtiğimiz hafta iki tane top mermisi isabet etmiş ve statta maddi hasar oluşmuştu. Donbass Arena'nın ardından Ukrayna ekibinin antrenmanlarını yaptığı tesisler de bombalandı. Donetsk kulübünden yapılan açıklamada tesislerde ciddi hasar oluştuğu ifade edildi. Futbolcuların boş vakitlerini geçirdiği alan ile spor salonunun bulunduğu odaların kullanılamaz hale geldiği belirtilirken, itfaiye ekiplerinin çıkan yangını söndürmek için büyük gayret sarfettiği açıklandı. Shakhtar Kulübü, Donetsk kentindeki iç karışlıklık sebebiyle merkezini Kiev'e taşımış, ev sahipliği yaptığı maçları da Lviv kentinde oynama kararı almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...