Havalimanına alternatif yol

Havalimanına alternatif yol

GÜNDEM Haberleri

Büyükşehir Belediyesi, yaşanan trafik sıkışıklığını çözmek üzere alternatif havalimanı yolu için düğmeye bastı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Havalimanı Kavşağı-Beşkonak Köprüsü yol yapım çalışmaları için ihaleyi 29 Eylül Pazartesi günü saat 14.30'da yapacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın gerçekleştireceği ihale Büyükşehir Belediyesi Danışmanlar Ofisi'nde düzenlenecek. İhale yolun yapımıyla birlikte yağmursuyu drenaj hattı, telekomünikasyon ve elektrik altyapı hatlarının inşası ve yol aydınlatmasının yapılmasını içerecek. İhale süreçlerinin tamamlanmasının ardından imzalanacak sözleşmeye istinaden, alternatif havalimanı yolu 300 gün içinde tamamlanarak hizmete açılacak.


ALTERNATİF GÜZERGAH
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çalışmaya ilişkin daha önce yaptığı açıklamalarda, Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali yanından ilerleyen Altınova yolunun devamında bulunan Beşkonak Köprüsü'nün belediye başkanlığının ilk döneminde tamamlandığını söylemişti. Köprünün ana hedefinin yapıldığı yıllarda da havalimanına alternatif bir güzergah olduğunu kaydeden Başkan Türel, bu yılla birlikte havalimanına üçüncü hata ilişkin "Ayrıca bu yolun kuzeyinden geçecek, Korkuteli Kavşağı'ndan havalimanına inen başka bir yol yapacağız. Bu arada Karayolları da Organize Sanayi arkasından geçecek" açıklamasında bulunmuştu.
Havalimanına alternatif yol

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...