Galatasaray imzayı attırdı

/ Kaynak: İHA
Galatasaray imzayı attırdı

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Liv Hospital, yeni transferi Rus basketbolcu Vladimir Micov ile resmi sözleşme imzaladı

Liv Hospital Hastanesi'nde düzenlenen imza törenine Galatasaray Basketbol Takımı Şube Koordinatörü Murat Özyer ve kulüp yöneticileri katıldı. Özyer, iyi bir sezon geçirmek istediklerini belirterek, "Micov değerli bir oyuncu bizim önemli bir eksiğimizi tamamlayacaktır. Uzun forvet üç numarada oynayacak pozisyonunda. Kendisi Avrupa Ligi'nin en tecrübeli oyuncularından birisidir" dedi.


MICOV: "BÜYÜK BAŞARILAR VE KUPALAR KAZANACAĞIZ"
Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Vladimir Micov ise Galatasaray ile büyük başarılar yakalamak istediğini vurgulayarak, "Takımım Avrupa'da oynuyor. Galatasaray ile ilgili çok güzel şeyler duydum. Bu sezon Galatasaray ile birlikte final-four'a kalmak istiyoruz. Bundan sonra Galatasaray'da büyük başarılar ve kupalar kazanırız. CSKA Moskova ile kontratımın bitmesinden sonra bir çok takımdan teklif aldım. Burayı tercih etmemdeki başlıca neden Galatasaray'ın yüksek seviyede maçlar oynamasıdır" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...