Danimarkalı spikerden futbolculara şok sözler!

/ Kaynak: DHA
Danimarkalı spikerden futbolculara şok sözler!

SPOR Haberleri  / DHA

Kanal 5 spikeri, Danimarka Milli Takımı oyuncuları her şansı değerlendiremediğinde ise "Aptal Danimarkalılar" şeklinde yorum yaptı.

Danimarka Milli Takımı oyuncuları her şansı değerlendiremediğinde ise "Aptal Danimarkalılar" şeklinde yorum yaptı. Kanal 5 stüdyosundaki yorumcular, Türkiye A Milli Futbol Takımı için, "Türk Milli Takımı kendi ülkesinde hak ettiği desteği görmüyor. Türkler daha çok lig takımlarını destekliyor. Buradaki seyirci de milli takımlarını izlemeyi bir eğlence olarak görüyor" şeklinde yorum yaptı. Yorumlarda, "Türkler bu maçtan önce birkaç güzel maç oynadı. Türkler topla direkt oynuyorlar, daha çok fiziksel güç kullanıyorlar. Milli takım oyuncuları genelde üç büyük takım oyuncularından oluşuyor" şeklinde ifadeler kullanıldı.

Bu arada 33'üncü dakikada verilen penaltı kararı ise stüdyodaki spiker ve yorumcuları da şaşırttı. Yorumcular, hakemin penaltı kararı vermesine inanamayıp, sevinç kahkahaları attı. Spikerler, Danimarka Milli Takımı oyuncuları her şans kaçırışında ise "Aptal Danimarkalılar" şeklinde yorum yaptı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...