Ferhat Göçer'den unutulmaz gece

/ Kaynak: İHA
Ferhat Göçer'den unutulmaz gece

SPOR Haberleri  / İHA

Edirne'de 14. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali etkinlikleri kapsamında sevilen sanatçı Ferhat Göçer, verdiği konserle hayranlarını coşturdu

Konser alanı, erken saatlerde Ferhat Göçer hayranları ile doldu taştı. Havsalı gençlerden oluşan grup HOSA'nın mini konserinin ardından festival etkinliklerine katkı sağlayanlara plaketleri verildi. Daha sonra ise sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı. nbsp;Konser alanında büyük sevgi gösterileriyle karşılaşan Göçer, konser öncesi yaptığı konuşmada, "Sizler gibi sıcakkanlı insanlara hitap etmek çok güzel. Sizlerin de ağzınıza, dilinize, ellerinize sağlık" dedi. nbsp;Konser boyunca izleyiciler de sevilen sanatçıya eşlik ettiler. nbsp;Festival etkinlikleri için ilçede bulunan Bosna Hersek Halk Dansları topluluğu ile sahnede Leylim Ley şarkısı seslendirilirken, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, konser sonrasında Ferhat Göçer'e teşekkür ederek günün anısına plaket ve çiçek takdim etti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...