HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Başkan kendi yaptırdığı alt geçitte mahsur kaldı

Kaynak: DHA
Başkan kendi yaptırdığı alt geçitte mahsur kaldı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Belediye Başkanı MHP'li Rafet Vergili, kendi döneminde yapılan alt geçitin suyla dolması üzerine makam otomobilinde mahsur kaldı.

Karabük'te etkili olan sağanak yağmur nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu, bazı işyerlerini de su bastı. Belediye Başkanı MHP'li Rafet Vergili, kendi döneminde yapılan alt geçitin suyla dolması üzerine makam otomobilinde mahsur kaldı. Başkan Vergili'nin içinde bulunduğu otomobil, halat bağlanan kepçeyle çekilerek kurtarıldı.Kentte akşam saatlerinde etkili olan yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Kısa süre içinde metrekareye 31 kilogram yağış düşen Karabük'te bazı işyerlerini su bastı, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Araçlar suyla kaplanan yollarda güçlükle ilerledi. Belediye ekipleri, tıkanan rögar kapaklarında temizlik çalışması yaparak suları tahliye etmeye çalıştı.
Atatürk Bulvarı'nı Zonguldak Caddesi'ne bağlayan alt geçit de suyla dolarken bir otomobil mahsur kaldı.
Başkan kendi yaptırdığı alt geçitte mahsur kaldı
Belediye ekiplerinin çalışmalarını incelemek için kentte denetime çıkan Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin makam otomobili, aynı alt geçitte mahsur kalan aracın yanından geçmek isterken arızalandı. Başkan Vergili, suyun içinde kalan araçta şoförü ile yaklaşık 15 dakika kurtarılmayı bekledi. nbsp;
Başkan kendi yaptırdığı alt geçitte mahsur kaldı
Araç, belediye ekipleri tarafından halatla kepçeye bağlanıp çekilmesi sonucu kurtarıldı. Başkan Vergili, belediyeye ait başka bir araçla kentte denetimlerini sürdürürken, mahsur kalan diğer otomobil de aynı şekilde kepçeyle çekilerek kurtarıldı.Makam otomobilinin sürücüsü Mehmet Korkmaz, "Aracım arıza yaptı. Su yükselince de mahsur kaldım" dedi.
Başkan kendi yaptırdığı alt geçitte mahsur kaldı

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...