'Halilhodzic, transferlerden memnun'

'Halilhodzic, transferlerden memnun'

SPOR Haberleri

Trabzonspor Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Gürdal: "Hocamız transferlerden memnun. Tek problem, takımı oluşturmak için süreye ihtiyacı var"

Trabzonspor Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Burak Gürdal, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in yapılan transferlerden memnun olduğunu, deneyimli çalıştırıcının sadece takımın oturması için zamana ihtiyaç duyduğunu söyledi. Gürdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedefleri doğrultusunda yoğun bir transfer dönemini geride bırakıp takımda ciddi bir değişim yaptıklarını belirtti. Aldıkları her futbolcunun değerinin üzerinde olduğunu dile getiren Gürdal, "Bu futbolcuları satmak istesek değerlerinin üzerinden satabiliriz. Daha iyisini de yapabilirdik. Trabzonspor'un bütçesi kaldırabiliyor ki bu transferleri yaptık" dedi.


Gürdal, yaptıkları transferlerle taraftarın heyecanını üst seviyeye çıkardıklarını anlatarak, "Taraftarların beklentisine cevap verdik. 'Trabzonspor gider herkesin istediği oyuncuyu alır gelir' dedik ve bunu gösterdik. Trabzon, bir futbolcunun yaşaması için güzel bir yer. Dünya çapında da bir antrenörü var. Ben kendimi bir taraftar, bir kongre üyesi yerine koydum ve böyle bir yol izledik" şeklinde konuştu.
Transferlerin kulübe ekonomik yönde gelir getirebileceğine işaret eden Gürdal, "Sponsorluklar ve reklam verenler başarıya geliyor. Forma satışlarımız çok iyi. Passolig kartlarına da taraftarlarımızın daha fazla ilgi göstermesini bekliyoruz. Taraftarlarımız 'siz transfer yapın, biz bunun karşılığını vereceğiz' dediler. Bundan sonra taraftarımıza da iş düşüyor" ifadesini kullandı.
- "Takımı oluşturmak için süreye ihtiyacı var"
Gürdal, Halilhodzic'in Avusturya kampında Augsburg ile oynanılan maçtan sonra "yakın bir zamanda 10 oyuncu transferi bekliyorum. Bu değişiklik acil bir şekilde gerçekleşmezse takımda kalmayacağım" şeklinde açıklamalar yapmasının ardından daha fazla sayıda oyuncu transfer edilmesine ilişkin de şunları kaydetti: "Hocamız transferlerden memnun. Tek problem, takımı oluşturmak için süreye ihtiyacı var. Sürekli istişare içerisindeyiz. Dediği isimleri aldık. Hocamız çok hırslı bir insan. İkinciliği kabul etmeyen, en yukarıyı hedefleyen bir teknik adam. Dedikleri polemik konusu edildi ama o yukarılara ulaşmak için gerekli hususları ifade ediyordu. Başkan, yönetim kurulu da o olanakları sağladı. Avrupa ve ligde üst sıralara doğru ilerlemek istiyoruz."
- "Taraftarlar da kulübe katkı sunmalı"
Gürdal, yönetim kurulunun sponsorluk ve diğer gelirlerle ilgili çaba içerisinde olduğunu vurgulayarak, taraftarların da kulübe katkı sağlaması gerektiğini söyledi. Lig ve Avrupa'da yukarıları hedeflediklerini belirten Gürdal, geçen sezon Avrupa'da başarılı bir dönem geçirdiklerini anlattı. Gürdal, bu sezona iyi başladıklarını ifade ederek, "Bu başarımızı yükseltmek istiyoruz. Ligde de Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmada taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Onlardan centilmence takımlarını desteklemelerini bekliyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...