İsmail Kartal, Trabzonspor'u imha planını hazırladı

İsmail Kartal, Trabzonspor'u imha planını hazırladı

SPOR Haberleri

Göreve geldiğinden beri girdiği bütün sınavları başarıyla veren çiçeği burnunda teknik direktör İsmail Kartal, Trabzonspor'u imha planını hazırladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak çıktığı ilk maçta Galatasaray'ın elinden Süper Kupa'yı kapan, lige de Karabük galibiyetiyle başlayan İsmail Kartal, Trabzon dersine de iyi çalıştı. Fenerbahçe'de Ersun Yanal'dan görevi devraldıktan sonra şu ana kadar girdiği bütün sınavları başarıyla veren çiçeği burnunda teknik direktör İsmail Kartal, Trabzonspor'u imha planını hazırladı. Galibiyetten emin olduğunu söyleyen İsmail Hoca, sloganını da belirlemiş durumda "Bize her yer Kadıköy!" Türkiye'nin en kaliteli oyuncu grubuna sahip olduklarının ifade eden İsmail Kartal, "Onlar kalbini ve yüreğini ortaya koyduğu zaman yapamayacağınız hiçbir şey yok. Rakip ne yaparsa yapsın biz sahada kalacağız. Futbolumuzu oynayacağız, karakterimizi ortaya koyacağız ve kazanacağız" dedi. Oyun planını sakin kalmak ve disiplini korumak üzerine kuran Kartal, "Trabzon'daki galibiyet serimizi sürdüreceğimizden eminim" diyerek iddiasını ortaya koydu.

Talimatlar verildi

Hücuma savunmadan başlayacaklarını söyleyen İsmail Kartal, defans hattına verdiği talimatta top kaybı istemediğini vurgularken, oyunu hızla ileriye taşımaları gerektiğinin altını çizdi. Cardozo için özel tedbir alan Kartal, orta alan oyuncularından ise agresif ve arzulu bir performans talep etti. Ayağa seri paslarla topu hücum bölgesine taşıma emri veren İsmail Hoca, kayıp halinde ise tam saha sert pres şartı koştu. Forvetlerin görevi ise top rakipteyken pres yapmak, hücum esnasında ise garanti gol vuruşa kadar sabırlı olmak. Kaleci Onur'un kalitesine dikkat çeken Kartal, kimse fantastik vuruşlar denemeyecek, "Gol için en net fırsatı yakalayan vuruşu yapacak" dedi. Emenike'ye atılacak kontra topların da önemli olduğunu ifade eden İsmail Hocanın kafasındaki tek düşünce Diego. Sambacının 11'de yer alıp almayacağı hala netlik kazanmış değil.

DIEGO BELİRSİZLİĞİ
Trabzon maçının tüm planlarını yapan ve milli takımlardaki oyuncularına dahi detaylı bilgi veren İsmail Kartal, Diego konusunda henüz kesin kararını vermiş değil. Maç eksiği olan sambacı, ekstra idmanlarla açık kapatmaya çalışıyor ama fizik durumu hala istenilen seviyede değil. Kartal'ın, Diego'yu 11'de oynatıp oynatmayacağı maç günü netlik kazanacak.

Emenike çıldırdı
nbsp;Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike, milli takım kampında olay çıkardı. Nijerya'nın Kongo'ya 3-2 yenildiği maçta 70. dakikada oyuna dahil olan Emenike, karşılaşma sonrası soyunma odası koridorunu birbirine kattı. Su şişesini yere fırlatan Emenike, soyunma odasının da kapısını yumrukladı.

Kuyt kararını verdi
Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edilen Dirk Kuyt, böyle bir niyetinin olmadığını söyledi. "Fiziğim ve formum el verdiği sürece oynayacağım" diyen Hollandalı, "Sözleşmem sona eriyor. Ama Başkan Aziz Yıldırım benimle uzun soluklu bir işbirliği düşünüyor. Her şeyden önce bunu değerlendireceğim" ifadesini kullandı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...