Yeni Türkiye, yeni sayfa, yeni hedef (Türkiye İrlanda maçı)

Yeni Türkiye, yeni sayfa, yeni hedef (Türkiye İrlanda maçı)

SPOR Haberleri

Ay-yıldızlı ekibimiz, A Grubu'ndaki ilk maçında deplasmandan galibiyetle dönerek elemelere iyi başlamak istiyor

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki ilk maçında bugün deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak. Başkent Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda 21.45'te başlayacak maçı Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Ivan Bebek yönetecek. Bebek'in yardımcılıklarını Tomislav Petrovic ve Miro Grgic yapacak, dördüncü hakem ise Dalibor Conjar olacak. Müsabakada ilave yardımcı hakemlik görevini ise Domagoj Vuckov ve Ante Vucemilovic üstlenecek. Mücadeleyi SHOWTV naklen ekranlara getirecek. nbsp;Ay-yıldızlı takımda Semih Kaya ve Oğuzhan, sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.
Grubumuzda iki maç daha var
Türkiye'nin grubunda günün diğer maçlarında 19.00'da Kazakistan-Letonya, 21.45'te ise Çek Cumhuriyeti-Hollanda karşı karşıya gelecek. Gecenin diğer maçlarının programı ise şöyle: 19.00 Azerbaycan-Bulgaristan, 21.45 Hırvatistan-Malta, 21.45 Norveç-İtalya, 21.45 Andorra-Galler, 21.45 Bosna Hersek-Kıbrıs Rum Kesimi.
Yeni Türkiye, yeni sayfa, yeni hedef (Türkiye İrlanda maçı)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...