Aysal'dan Melo'ya destek

/ Kaynak: İHA
Aysal'dan Melo'ya destek

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılıların akşam idmanında Felipe Melo'nun yanına giderek, "Sonuna kadar arkandayız" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe'nin ve Türkiye Futbol Federasyonu'n hedefinde olan sarı-kırmızılı futbolcu Felipe Melo'ya destekte bulundu. Sarı-kırmızılı ekip bu akşam yaptığı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda Brezilyalı futbolcuyla ayaküstü bir görüşme yapan Başkan Aysal, "Sonuna kadar arkandayız. Senin spor ahlakından da karakterinden de memnunuz. Sana yapılan haksızlıklarda seni hiç bir zaman yalnız bırakmayacağız. Senden tek isteğim, sakin olman. Sadece saha içinde değil özel hayatında da herkese örnek bir oyuncusun. Başını öne eğme, hep dik tut. Hep yanındayız" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcu Felipe Melo da başkanın jestine karşılık vererek, "Yanımda olduğunuzu biliyorum. Desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...