Komutanlardan 'Hayırlı olsun' ziyareti

Komutanlardan 'Hayırlı olsun' ziyareti

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanlarının ardından MÜSİAD heyeti ve Diyanet İşleri Başkanı Görmez'i makamında kabul etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun baş döndürücü temas trafiği dün de sürdü. Günün ilk bölümünü resmi kabullere ayıran Başbakan, ilk olarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanlarıyla görüştü. Başbakanlık Merkez Bina'da basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren görüşmeye Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da katıldı. Ardından Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyeti kabul eden Başbakan Davutoğlu, bir saatlik görüşmenin ardından da Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i kabul etti. Görüşmede din alanında bundan sonraki dönemde atılacak adımlarla ilgili genel bir değerlendirme yapıldığı öğrenildi. Kabullerinin ardından AK Parti Genel Merkezi'ne geçen Davutoğlu, partisinin genel başkan yardımcılarıyla bir araya geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek'ten brifing aldığı öğrenildi.
Haber Merkezi ANKARA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...