Burak Yılmaz ilk şutunu 68'de çekti!

Burak Yılmaz ilk şutunu 68'de çekti!

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz, kötü performansıyla dikkat çekti. Yılmaz ilk şutunu 68'de çekti! Fatih Terim ise maç sonrası oyuncularına sitem etti.

İzlanda karşısında Türkiye'nin en büyük gol umudu olan Burak Yılmaz, kötü performansıyla dikkat çekti. İstediği topları alamayan ay-yıldızlı futbolcu, rakip kaleye ilk şutunu ancak 68. dakikada çekerken, önemli bir pozisyonu da cömertçe harcadı. nbsp;A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim açık yüreklilikle hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyleyerek, "Kimsenin beklediği bir şey değildi. Çek Cumhuriyeti maçımız çok daha önem kazandı" sözlerini kullandı. "Mağlubiyeti Ömer'in atılmasına bağlayamayız. Rüzgara karşı oynuyorsun, ikinci yarı rüzgar duruyor. Maç bitiyor, rüzgar tekrar başlıyor gibi şeyler söyleyebiliriz" diyen Terim, "Bir daha inşallah böyle bir şey yaşamayız. İzlanda bizden iyi oynadı. Tebrik etmek gerek. Mağlubiyeti hak ettik. 10 kişi kalmak kötü oldu, oyunun hakimi olarak devam ediyorduk" teşhisinde bulundu. Milli hoca, "İsim vermiyorum ama bazı oyuncularımın performansından genel olarak hayal kırıklığı yaşıyorum. Milli takımlar herkesin takımıdır. Üzüntümüzü yaşayalım, hatalarımızı tespit edelim. Milli Takım yüzde yüzden fazlasının verilmesi gereken bir yerdir. Yıldız futbolcu diyoruz ama yıldız sahada her şeyini veren ve devamlı veren futbolcudur" diyerek oyuncularına sitemli bir mesaj gönderdi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...