Onur'u yedirmeyiz

Onur'u yedirmeyiz

SPOR Haberleri

Köksal Güney, Onur'un İzlanda maçındaki performansı sebebiyle yapılan eleştirilerin Fenerbahçe maçı öncesi linç kampanyasına dönüştürüldüğünü söyledi.

Türkiye, İzlanda'ya 3-0 yenilerek EURO 2106 elemelerine kötü bir başlangıç yaptı. Ancak yaptığı kurtarışlarla farkı önlemesine rağmen Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Kıvrak'ın hedef tahtasına oturtulması bordo-mavili camiayı ayağa kaldırdı. Volkan'ın Melo'ya hakaretten aldığı 3 maç ceza sonrası milli takıma çağrılmamasının bahane edilerek kritik karşılaşma öncesinde Onur'u yıpratma kampanyası yürütüldüğünü söyleyen Genel Sekreter Köksal Güney, "Onur'u kimseye yedirmeyiz" dedi. Onur'un Türkiye'nin değil, dünyanın en iyi kalecilerinden biri olduğunu söyleyen Güney, "Onur'un kaleciliğini tartışmak kimsenin haddine değildir. Takım iyi olduğunda herkes iyi olur. Tek başına hiç kimse ne takımı kurtarabilir ne başarısızlığında tek başına etkisi olur" dedi. nbsp;
Fener maçı öncesi manidar
Onur'a yapılan eleştirilerin mesnetsiz olduğunu belirten Köksal, "Bu eleştiriler kasıtlı, yersiz eleştiriler. Bunları yapan Trabzonspor düşmanıdır. Trabzonspor'un gücünden korkan insanlardır. Trabzonspor, önemli transferler yaptı iddialı bir ekip. Şimdiden Trabzonspor'dan korkan kişilerin, Trabzonspor'u yıpratmaya çalışan insanların planlı oyunudur. Bu ağır eleştirilerin Fenerbahçe maçı öncesi olması da manalıdır. Bir futbolcunun hedef gösterilmesi kötü niyetli olunduğunu gösteriyor. Onur, bizim onurumuzdur. Onur, Türk futbolunun, milli takımın onurudur" diye konuştu. gt; Gökmen ŞAHİN - (İHA)
Güneş de sahip çıktı
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de Trabzonspor Yönetimi gibi eski talebesine sahip çıktı. Güneş, "Onur'u bir maçta yok etmeye çalışıyorlar. Böyle bir ülkeden futbolcu çıkmaz. Bırakın eğitim aşamasını. Bu Burak için de geçerli, Selçuk için de kaleci Volkan için de geçerli" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...