Paşa Büyük oynadı

Paşa Büyük oynadı

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa evinde Gaziantep-spor'u ağırladı.

Ligin namağlup takımlarından olan Kasımpaşa, ilk 4 haftanın aksine bu defa geriye düşmeden kazanmayı başardı. Maça iyi başlayan lacivert-beyazlılar 39'da Adem Büyük'ün golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdi. 64'te bir kere daha sahneye çıkan Adem kornerden gelen topu kafayla ağlara yollayıp tabelayı 2-0'a getirdi. 71'de Chibuike Gaziantepspor'u umutlandırsa da 78'de Malki nefis bir golle farkı yeniden ikiye çıkardı. Bu golle iyice rahatlayan Kasımpaşa 90'da Tunay'ın golüyle durumu 4-1 yaptı. Maçın uzatma dakikalarında Oğulcan şık bir voleyle skoru tayin etti: 4-2. nbsp;

PANO KORKUTTU
Karşılaşma öncesi seremonide yer alan Spor Toto Süper Lig panosu rüzgârın etkisiyle hakemlerin üzerine doğru devrilirken, Elyasa'nın hakemleri uyarmasıyla büyük bir kazanın önüne geçildi. İlave yardımcı hakemi Ferhat Kestanlıoğlu, ayağından hafif sakatlık yaşadı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...