Beşiktaş taraftara koştu

Beşiktaş taraftara koştu

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı oyuncular karşılaşma sonrası kendilerini desteklemeye gelen taraftarıyla büyük sevinç yaşadı.

Beşiktaşlı futbolcular Avrupa yorgunluğu üzerine gittikleri Balıkesirspor deplasmanından kritik bir galibiyet çıkardı. Siyah-beyazlı oyuncular karşılaşma sonrası kendilerini desteklemeye gelen taraftarıyla büyük sevinç yaşadı. nbsp;Öte yandan Beşiktaş'ın golünün asistini yapan Oğuzhan maç sonrası, "Gökhan'la paslaştık golden önce. Mustafa abinin havada ne kadar güçlü olduğunu herkes biliyor. Demba Ba ile birlikte onlara böyle toplar verilmeli. Mustafa abi de çok iyi vurmuş kafayı. Gençliğinde voleybol da oynamış" şeklinde esprili bir açıklama yaptı.

Müthiş sol ayak Ozzie!
Beşiktaş'ta maç sonrası futbolcular çok neşeliydi. Espriler havada uçuşurken soyunma odası da bayram yeri gibiydi. Maçtan sonra Oğuzhan'la konuşmasını anlatan Olcay Şahan'ın, "Ozzie sen mi yaptın ortayı diye sordum. O da 'Evet abi müthiş sol ayağımla senin gibi ortaladım' dedi" açıklaması dinleyenleri güldürdü.


Olcay 64 hafta sonra yedek!
Beşiktaş'ta Balıkesirspor mücadelesinde ilk 11'de yer almayan Olcay Şahan, 64 maç sonra kenarda kaldı. Süper Lig'in son 3 sezonunda maç kaçırmayan Olcay Şahan 73 haftada sadece 2 kez yedekten oyuna girdi. Olcay en son 2012-13 sezonu 8. haftasında Trabzonspor ile oynanan maçta 2. yarıda oyuna girmişti. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...