Galatasaray'dan 10 isim ayrılıyor!

/ Kaynak: AA
Galatasaray'dan 10 isim ayrılıyor!

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, takımdan 10 oyuncuyu göndermek istediğini açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Ünal Aysal'ın ayrılması sonrasında yeni başkan ile kadro konusundaki düşünceleri ile ilgili konuşacağını söyledi. İtalyan teknik adam, takımda 32 oyuncunun olduğunu ve bu sayının fazla geldiğini belirtirken, 10 ismin gönderilmesi gerektiğini kaydetti. Bu oyuncuların kim olduğunu açıklamayan deneyimli hoca, ocak ayında 1-2 kaliteli transfer yapmayı planladıklarını da ifade etti.


1-2 TAKVİYE YAPILABİLİR
"Yeni başkanımızla tanıştığımızda yeni programlarımızla ilgili konuşma fırsatı bulacağız. Bana sunulan program, ilk 6-7 ayın ekonomik açıdan fair-play çerçevesinde geçeceğiydi. Ocaktan itibaren takımı geliştirebilmek için ödemeler, yeni futbolcu alımı düşünüyorduk. Yeni başkanla bunları konuşacağız. Teknik proje, takımı geliştirebilmek için sunulan bir şeydir. Bende 32 futbolcu var. Onun için oyuncu sayısını azaltmamız lazım. Çünkü fazladan 10 kişi benim ihtiyacımı görmüyor. Bu 10 kişiyi verdikten sonra 1-2 takviye yapılabilir ve takımın biraz daha gelişmesini sağlayabilirsin." nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...