'Potanın Kartalları' galibiyet istiyor!

/ Kaynak: AA
'Potanın Kartalları' galibiyet istiyor!

SPOR Haberleri  / AA

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, "Hedefimiz ligin güçlü takımlarından Trabzonspor'u deplasmanda yenip...' dedi

Turhan, yaptığı açıklamada, Erkekler Türkiye Kupası maçlarının sonunda bir galibiyet ve 2 yenilgi ile kupaya veda ettiklerini söyledi.
Galatasaray Liv Hospital karşısında başa baş bir mücadele sergilediklerini ifade eden Turhan, ligin güçlü takımlarından Uşak Sportif'i ise uzatmalarda galip geldiklerini dile getirdi. Son olarak Royal Halı Gaziantep karşısında iyi oynamalarına karşın yenildiklerini belirten Turhan, şunları kaydetti:
"Asıl hedefimiz sezona iyi bir şekilde başlayıp bunu devam ettirmek. Kupa maçlarında oyuncularımızın sergilediği oyundan gayet memnunuz. Bu mücadele sezon öncesi bize umut verdi. 11 Ekimde lig başlayacak. Türkiye Basketbol Ligi yeni sezonu öncelikle takımımız olmak üzere bütün takımlara hayırlı olsun. Cumartesi günü oynayacağımız Trabzonspor maçı hazırlıklarımız devam etmektedir. Geçen hafta sakatlanan Burak Selen'in durumu yarın çekilecek emar sonucunda netleşecek. Yine sakatlığı devam eden Alexsandra Rasic'in durumu ise bu hafta belli olacak. Hedefimiz ligin güçlü takımlarından Trabzonspor'u deplasmanda yenip sezona galibiyetle başlamak."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...