İşte Fatih Terim'in ilk 11'i

İşte Fatih Terim'in ilk 11'i

SPOR Haberleri

Türkiye, Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grubu'ndaki ikinci maçında bugün Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

Türkiye, Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grubu'ndaki ikinci maçında bugün Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı, İsveçli hakem Jonas Eriksson yönetecek. Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçını tg.com.tr'den canlı anlatımla takip edebilirsiniz. nbsp;


2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'ndeki ilk maçında İzlanda'ya deplasmanda 3-0 yenilen Türkiye, A Grubu'ndaki ikinci sınavını Çek Cumhuriyeti karşısında veriyor.


İŞTE MİLLİLERİN 11'İ: nbsp;
Tolga, Gökhan Gönül, Semih, Mehmet Topal, Caner - Ozan Tufan, Selçuk - Gökhan Töre, Arda, Olcay, Umut Bulut

İspanyollar'dan Milli Takım skandalı!


Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı İspanyol basınının da yer aldı. Ancak İspanyol Haber Ajansı (EFE), milli maçımızı anonslarken büyük bir hataya imza attı.


Beşiktaş'ın ve milli takımın başarılı kalecisi Tolga Zengin'i bu gece oynanacak olan maçta savunmada görevlendiren ajansın bu hatası haber siteleri tarafından farkedilmedi. nbsp;İspanyol basınına göre kaleye geçecek isim ise Volkan Babacan oldu. Bu hatalı nbsp;haber Mundo Deportivo ve Yahoo Sport gibi çok önemli haber sitelerin haber sitelerinde bu hata uzun süre kaldı.

İşte İspanyol basınına göre bizim kadromuz şöyle; nbsp;
İşte Fatih Terim'in ilk 11'i


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...