Polis müdüründen BDP'ye: 'Bu ülkenin yıkılmayacağını size öğreteceğiz'

Polis müdüründen BDP'ye: 'Bu ülkenin yıkılmayacağını size öğreteceğiz'

GÜNDEM Haberleri

Polis müdüründen BDP'ye, "Serhildanı siz öğrettiniz. Türkiye Cumhuriyeti devletinin parçalanmayacağını, yıkılmayacağını biz de size öğreteceğiz" dedi.

Bingöl'de Emniyet Müdürü Atalay Ürker'i şehit ettikten sonra kaçarken öldürülen PKK'lılardan Ramazan Özmaskan'ın cenazesinin Diyarbakır'a getirilişi sırasında polis yoğun tedbir aldı. Güvenlik Şube Müdürü Lütfü Çiçek, DBP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt'e olay çıkması halinde anında müdahale edeceklerini belirterek, "BDP'lilerin bu işi sahiplenmesine şaşırdık. 4 aydır siz konuştunuz. Şimdi bizim konuşma zamanımız çünkü Bingöl'de katledilen abilerimiz bizim meslektaşlarımız. Şimdi cenazeye eşlik edeceğiz, konvoyda siren sesi veya terör örgütünü simgeleyen bir şey olursa anında müdahale olacak. Serhildanı (başkaldırı) siz bize öğrettiniz. Biz de size bu devletinin parçalanmayacağını, yıkılmayacağını öğreteceğiz" dedi.
##tgvideo##


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...